Huishoudelijke hulp Enschede

Huishoudelijke hulp Enschede

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Enschede? U regelt het snel en eenvoudig via Huiscleaning.nl!

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare huishoudelijke hulp. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden: vanaf €14,- per uur voor een "witte werkster".

Hoe vraag ik een huishoudelijke hulp in Enschede aan?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan op dat moment voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp in de omgeving van Enschede.

Variabel uurtarief 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Enschede) is de vraag naar huishoudelijke hulp echter groter dan het aanbod. De uurtarieven voor huishoudelijke hulp liggen daarom in Enschede hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Witte werkster

U zoekt een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Enschede die 'wit' bij u komt werken? Dat is mogelijk bij Huiscleaning! Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de succesvolle bemiddeling tussen witte werksters en particulieren.

Al onze schoonmaaksters werken via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Via deze regeling kunt u heel eenvoudig een huishoudelijke hulp inhuren om bij u te komen werken, zonder dat u daarvoor de lasten heeft van een werkgever. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van uw huishoudelijke hulp.

Mocht uw hulp een keer niet bij u kunnen werken (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte), dan gaan wij voor u op zoek naar een invaller. Dat is de service van Huiscleaning.

Aanvullend verzekerd

Huiscleaning is ook aanvullend verzekerd bij schade die de schoonmaakster in huis veroorzaakt. Ook regelt Huiscleaning voor u alle administratie en zijn er handige tips en formulieren beschikbaar in het inlogsysteem voor het inhuren van een huishoudelijke hulp in Enschede.

Voordelen van Huiscleaning

  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invalopdrachten mogelijk
  • Groot aanbod gescreende huishoudelijke hulpen in Enschede
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Handig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Aanvraag plaatsen?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in Enschede? Plaats dan snel een aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. 85% van alle aanvragen kunnen wij zelfs al binnen 3 werkdagen aan een hulp koppelen. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED