Huishoudelijke hulp Emmen - €13,- per uur

Betaalbare huishoudelijke hulp in Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Emmen? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring als bemiddelaar van huishoudelijke hulpen, kunnen wij u snel aan een betrouwbare schoonmaakster bij u in de buurt voorstellen. U heeft altijd eerst een kennismaking met de huishoudelijke hulp om te kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster al snel bij u aan de slag.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt met een standaard (all-in) uurtarief van €13,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent namelijk ook een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Emmen
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren
  • 6 maanden garantie. Indien uw hulp binnen deze garantie periode stopt, gaan we kosteloos op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Emmen? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 769 beoordelingen