Huishoudelijke hulp Eindhoven - €14,- per uur

Huishoudelijke hulp Eindhoven

Op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp in Eindhoven? Maakt u lange werkdagen en heeft u geen tijd of zin om ook nog is het huishouden te moeten doen in uw schaarse vrije tijd? Huiscleaning helpt u graag om meer vrije tijd over te houden. Zo kunt u meer tijd besteden aan leukere dingen dan aan het poetsen van uw huis. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat bij u in de buurt. Vanaf €14,- per uur!

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp.

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Screening

Een gescreende hulp is bij Huiscleaning ook echt gescreend. Elke hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op een online integriteit interview dat is samengesteld door de onafhankelijke partij 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het testen van personeel op integriteit.

Alleen wanneer de hulp een positief resultaat heeft behaald, neemt een van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek af. In dit gesprek komen thema's als werkervaring, motivatie en goede communicatievaardigheden aan bod. Als de kandidaat ook slaagt voor dit intakegesprek, zetten wij hem of haar in bij onze klanten.

Kennismakingsgesprek met de hulp

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voordat u met de voorgestelde schoonmaakster in zee gaat, heeft u altijd eerst een kennismakingsgesprek met de hulp. Zo kunnen beide partijen bepalen of er een klik is. Mocht die klik er niet zijn, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Variabel uurtarief (advies tussen €14,50 en €15,50)

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (zoals Eindhoven) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Eindhoven
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Persoonlijk inlogsysteem met handige tips en formulieren
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso

Interesse?

Wilt u ook een huishoudelijke hulp in Eindhoven aanvragen? Wacht dan niet langer en vul direct het aanvraagformulier in. In 85% van alle gevallen koppelen we binnen 3 dagen al aan een geschikte hulp.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED