Huishoudelijke hulp Ede

Huishoudelijke hulp Ede

Huishoudelijke hulp in Ede gezocht? Huiscleaning regelt voor u een betrouwbare, gescreende schoonmaakster voor bij u thuis. 

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Schoonmaakster wat te verwachten? 

Het is lastig aan te geven wat een huishoudelijke hulp precies kan schoonmaken in 2 of 3 uur tijd. Dat is afhankelijk van uw woning en de werkzaamheden. De meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die onze schoonmaakster uitvoeren zijn: 

Wilt u graag dat uw huishoudelijke hulp ook (kleine) boodschapjes voor u haalt? Ook dat is mogelijk! U kunt dat in overleg met uw hulp afspreken.  

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Ede) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Ede
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse in een huishoudelijke hulp in Ede?

Zoekt u een schoonmaakster bij u thuis in Ede? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag! 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED