Huishoudelijke hulp Dronten

Huishoudelijke hulp Dronten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Dronten?

Bij Huiscleaning betaalt u een uurtarief vanaf €14,- voor een "witte werkster". Huiscleaning is niet alleen erg voordelig, maar ook erg snel. In 85% van alle aanvragen kunnen we al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp voorstellen.  

Wat zijn de meest voorkomende werkzaamheden?

U bepaalt zelf welke werkzaamheden u graag wilt laten uitvoeren. Tijdens het 1ste kennismakingsgesprek met uw schoonmaakster, kunt u bespreken wat er wekelijks (of tweewekelijks) gedaan moet worden. Huiscleaning heeft een voorbeeld werkschema toegevoegd in het inlogsysteem. Aan de hand van dit schema kunt u samen bepalen wat er gedaan moet worden, zoals: 

 

Hoe plaats ik een aanvraag? 

U kunt online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp plaatsen. In dit aanvraagformulier kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een schoonmaakster. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een hulp die aan deze voorkeuren voldoet.

Wat betekent een gescreende hulp bij Huiscleaning? 

Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad. Daarnaast verifiëren alle actieve hulpen hun identiteit via iDIN of door een ID-kopie op te sturen. Op deze manier kunnen wij u zeer veel zekerheid geven over de identiteit van onze hulpen en verkleinen we de kans op (eventueel) valse identiteiten. 

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Dronten
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren (o.a. schoonmaakschema)

Interesse in een schoonmaakster in Dronten?

Zoekt u in Dronten een huishoudelijke hulp? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED