Huishoudelijke hulp Den Haag

Huishoudelijke hulp Den Haag

Huishoudelijke hulp in Den Haag gezocht? Huiscleaning is dan het antwoord! Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. Voordelig uurtarief: vanaf €14,- per uur voor een ''witte hulp''. Vraag nu snel een hulp aan in 's Gravenhage en omgeving!

Gescreende schoonmaakster

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp is geslaagd voor het speciaal ontwikkelde integriteit interview (samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS: Digitaal Interactief Interview Systeem). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het testen van personeel op hun loyaliteit en integriteit. 

Wanneer de kandidaat ook een positief intakegesprek heeft gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning, zetten wij ze pas in bij onze klanten. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat gescreende huishoudelijke hulpen langer bij u blijven werken en meer gemotiveerd zijn. 

Variabel uurtarief

Vinden wij voor u een geschikte huishoudelijke hulp in de omgeving van Den Haag, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Hierbij heeft u recht op 6 maanden garantie: mocht de hulp toch niet helemaal goed bevallen, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat. Op die manier proberen wij zo volledig mogelijk aan uw wensen voor een hulp te voldoen.

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-.  In de grotere steden in Nederland (zoals Den Haag) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Witte werkster

Huiscleaning heeft al meer dan 10 jaar ervaring als bemiddelaar tussen particulieren en witte werksters. Al onze schoonmaaksters werken via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Deze regeling is bedoeld om wit werken te promoten. Bovendien biedt deze regeling voor u als opdrachtgever veel voordelen. Zo is een eventuele ontslagvergunning niet nodig en heeft u verder ook geen omkijken naar de administratie. Dat regelt Huiscleaning voor u!

Heeft u al een schoonmaakster maar wilt u graag dat zij 'wit' bij u gaat werken? Ook dat is mogelijk bij Huiscleaning! In dat geval vervallen de bemiddelingskosten en krijgt u direct toegang tot ons handige inlogsysteem met tips en werkovereenkomsten. (Gebruik de vouchercode: overstappen)! Zo weten zowel u als de hulp precies waar jullie aan toe zijn. 

Snelle bemiddeling

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Den Haag
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invalmogelijkheden
  • Flexibele werkafspraken
  • Snelle terugkoppeling
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank.

Huishoudelijke hulp in Den Haag aanvragen?

Heeft u in 's Gravenhage en omgeving interesse in een schoonmaakster? Wacht dan niet langer en kies voor Huiscleaning. Wij gaan direct voor u aan de slag! 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED