Huishoudelijke hulp Breda

Gescreende huishoudelijke hulp in Breda

Huishoudelijke hulp in Breda gezocht? U regelt het snel en gemakkelijk een schoonmaakster via Huiscleaning.nl! 85% heeft al binnen 3 dagen een geschikte huishoudelijke hulp. U betaalt een uurtarief vanaf €14,- voor een ''witte hulp''.

 

Hoe vraag ik een schoonmaakster aan?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In het aanvraagformulier kunt u precies uw wensen aangeven, bijvoorbeeld dat u graag in de ochtend of in de middag hulp zou willen. Ook kunt u daar de mogelijke werkdagen opgeven dat er bij u kan worden schoongemaakt.

Op het moment dat wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen, starten wij direct onze zoektocht naar een geschikte schoonmaakster in Breda en omgeving. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Variabel uurtarief (advies tussen €14,50 en €15,50)

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-.  In de grotere steden in Nederland (waaronder Breda) ligt het uurtarief hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Gescreende schoonmaaksters

Bij Huiscleaning staat de betrouwbaarheid van onze hulpen voorop. Daarom werken wij uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Alle hulpen hebben bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (afkomstig van het bedrijf 'DIIS'). In dit interview komen onderwerpen als betrouwbaarheid, diefstal en loyaliteit aan bod.

Het interview is dusdanig opgesteld dat het sociaal wenselijke antwoorden doorziet. Alleen wanneer een hulp een positief resultaat heeft behaald voor dit interview, nemen wij opnieuw contact op voor een aanvullend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek worden de vragen in het integriteit interview besproken, en worden motivatie en eerdere werkervaring in kaart gebracht. Ook controleren we tijdens dit gesprek alle gegevens van de poetshulp en leggen we onze werkwijze uit. 

'Wit' werken

Wanneer u een aanvraag plaatst voor een huishoudelijke hulp in Breda, dan koppelen wij u altijd aan een 'witte' werkster. Al onze schoonmaaksters werken via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Deze regeling is speciaal ontwikkeld om 'wit' werken te promoten.

Hij/zij kan dan 'wit' voor u gaan werken en dat brengt veel voordelen met zich mee: Huiscleaning verzorgt de volledige administratie en is bovendien aanvullend verzekerd (bij eventuele schade). Mocht uw huishoudelijke hulp ziek zijn of op vakantie gaan, dan gaan wij, indien gewenst, voor u op zoek naar een invaller. Op deze manier zit u nooit zonder hulp in huis. 

Het is ook mogelijk om uw huidige hulp die momenteel 'zwart' bij u werkt mee te nemen naar Huiscleaning. Op het aanvraagformulier vult u dan de volgende vouchercode in: 'overstappen'. Dan betaalt u geen bemiddelingskosten.

Voordelen van Huiscleaning

 • Groot aanbod gescreende hulpen in Breda en omgeving
 • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
 • Handig inlogsysteem en formulieren
 • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld

Interesse in een huishoudelijke hulp in Breda?

Wilt u graag een schoonmaakster inschakelen? Dat kan! Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen

Onze voordelen

 • Gescreende huishoudelijke hulpen
 • 85% heeft binnen 3 dagen een hulp
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Administratie is geregeld
 • Betaling via iDEAL
 • Actief in heel Nederland
 • Verzekerde hulpen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED