Huishoudelijke hulp Beuningen

Huishoudelijke hulp in Beuningen

Betrouwbare huishoudelijke hulp gezocht in Beuningen? U regelt het snel en eenvoudig via Huiscleaning.nl! 85% van alle klanten heeft al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp. En dat alles voor het lage uurtarief vanaf €14,- (all-in). Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag! 

Huishoudelijke hulp in Beuningen aanvragen?

Heeft u na een lange werkdag ook geen zin meer in het huishouden? Of komt u hier vanwege medische redenen zelf niet toe? Dan is Huiscleaning dé oplossing. U plaatst heel eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In het aanvraagformulier kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een schoonmaakster in de omgeving van Beuningen. Op dat moment gaan wij direct voor u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp.

Gescreende schoonmaaksters 

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Een gescreende hulp heeft bij ons een ruim voldoende gescoord op het onafhankelijk integriteit interview van het bedrijf 'DIIS'. Dit Digitaal Interactief Interview Systeem is speciaal ontwikkeld om de integriteit van personeel te meten. Vragen over loyaliteit en communicatie komen uitgebreid aan bod. Na dit interview volgt een aanvullend intakegesprek met één van de medewerkers van Huiscleaning. Wanneer een hulp voor beide screeningsmomenten slaagt, kan hij/zij via Huiscleaning aan de slag.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Voordelen van Huiscleaning

  • Laag uurtarief (slechts €14,-)
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Groot aanbod gescreende hulpen in Beuningen
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Persoonlijk inlogsysteem met tips en overeenkomsten tussen klant en hulp

Interesse?

Zoekt u snel een ervaren schoonmaakster in Beuningen? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek! 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED