Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Bergen op Zoom

Huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom gezocht?

Zoekt u een gescreende huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom? Bij Huiscleaning betaalt vanaf €14,- per uur voor een "witte werkster". Huiscleaning is niet alleen erg voordelig, maar ook erg snel. In 85% van alle aanvragen kunnen we al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp voorstellen.  

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende score behaald voor een onafhankelijk integriteit interview en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Het interview wat wij hiervoor gebruiken is samengesteld door de partij DIIS: Digitaal Interactief Interview Systeem. Hierbij worden sociaal wenselijke antwoorden doorzien en ligt de focus op het testen van kandidaten op hun integriteit. Belangrijke thema's die aan bod komen zijn diefstal, drank/drugs en het nakomen van afspraken. 

6 maanden garantie 

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen om een zo goed mogelijke match te creëren tussen klant en hulp. Voordat de hulp bij u aan de slag gaat, vindt er altijd eerst een kennismaking plaats. 

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Stopt uw huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Veel voordelen

  • Gescreende hulpen in Bergen op Zoom
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invalverzoeken mogelijk
  • De administratie is geregeld!
  • Inlogsysteem met handige tips en formulieren

Heeft u interesse?

Zoekt u een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Bergen op Zoom? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED