Huishoudelijke hulp Barendrecht

Huishoudelijke hulp in Barendrecht gezocht?

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Barendrecht? Dan is Huiscleaning de oplossing! Wij regelen een "witte hulp": u betaalt een uurtarief vanaf €14,- (all-in). 

Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag! 85% van alle aanvragen kunnen wij al binnen 3 werkdagen van een geschikte hulp voorzien. 

Gescreende huishoudelijke hulp in Barendrecht gezocht?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. U kunt met de voorgestelde schoonmaakster afspreken welke huishoudelijke taken er gedaan moeten worden. In onderling overleg zijn allerlei taken mogelijk, zoals bedden opmaken, wasgoed verzorgen, stoffen, badkamer / keuken schoonmaken en stofzuigen.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Witte werksters

Bent u op zoek naar een 'witte werkster'? Alle huishoudelijke hulpen bij Huiscleaning werken 'wit' via de regeling dienstverlening aan huis. U kunt met de hulp een proefperiode afspreken waarin u kunt kijken of de werkzaamheden goed bevallen.

In het inlogsysteem van Huiscleaning zijn verschillende overeenkomsten beschikbaar om samen met uw schoonmaakster wat afspraken op papier te zetten.

Facturatie

U ontvangt iedere maand van Huiscleaning een factuur met de gewerkte uren van uw hulp. Voor de betaling wordt gebruik gemaakt van de derdengeldenekening van betalingsprovider Online Betaalplatform. Online Betaalplatform zorgt voor directe uitbetaling van het loon aan de huishoudelijke hulp.

Gescreende hulpen

Wij werken uitsluitend met gescreende hulpen: zij hebben bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem) en hebben daarna een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Voordelen van Huiscleaning

  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Groot aanbod huishoudelijke hulpen in Barendrecht
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Gescreende huishoudelijke hulpen
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Handig inlogsysteem met tips en formulieren.

Aanvraag plaatsen?

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Barendrecht gezocht? Plaats dan nu uw aanvraag!

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED