Huishoudelijke hulp Baarn

Huishoudelijke hulp in Baarn gezocht?

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in Baarn? U regelt het snel en eenvoudig via Huiscleaning.nl! Vaak vinden we al binnen 3 werkdagen een geschikte hulp bij u in de buurt. Vanaf €14,-  per uur voor een gescreende huishoudelijke hulp en eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Vraag nu snel een schoonmaakster aan!

Hoe vraag ik een huishoudelijke hulp aan? 

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Aanvullend verzekerd bij schade

Wanneer een hulp bij u aan de slag is, kan er tijdens het werken altijd iets kapot gaan. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Dan is het goed om te weten dat Huiscleaning aanvullend verzekerd is bij schade. Mocht uw schoonmaakster dus per ongeluk iets omstoten bij u in huis, dan kunt u gebruik maken van onze aanvullende verzekering. Wel zo handig!

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Baarn
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invalmogelijkheden bij ziekte hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Huishoudelijke hulp in Baarn aanvragen

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Baarn? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons een email wanneer wij een hulp beschikbaar hebben! 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED