Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Asten

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Asten gezocht?

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Asten? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim bestand aan schoonmaaksters bij u in de buurt. Mocht uw schoonmaakster een keer niet kunnen? Dan zorgen wij voor een invaller. U betaalt een uurtarief vanaf €14,- voor een betrouwbare, huishoudelijke hulp. Wacht dus niet langer en vraag nu een schoonmaakhulp aan! 

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Wat is een gescreende huishoudelijke hulp? 

Bij Huiscleaning vinden wij de betrouwbaarheid en integriteit van onze hulpen erg belangrijk. Daarom doorloopt elke huishoudelijke hulp die via ons werk, een uitgebreide screeningsprocedure. Aan de hand van een speciaal ontwikkeld interview (samengesteld door het bedrijf DIIS) stellen wij vast of de schoonmaakster integer is. Wanneer ze dat interview ruim voldoende hebben ingevuld, nemen wij contact op voor een verder intakegesprek. Hierbij komt o.a. eerdere (relevante) werkervaring en motivatie ter sprake. Ook voeren we steekproefsgewijs referentiechecks uit om de kwaliteit van onze huishoudelijke hulpen te kunnen waarborgen. Als laatste vindt er nog een ID-verificatie van de hulp plaats door onze betalingsprovider. Op die manier kunnen we eventuele valse identiteiten van hulpen voorkomen en heeft u als klant veel meer zekerheid. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Asten
  • Invalmogelijkheden 
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Aanvullend verzekerd bij schade 
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in Asten?

Plaats dan nu een aanvraag bij Huiscleaning! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte match. Uitsluitend gescreende hulpen. 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED