Huishoudelijke hulp Assen

Huishoudelijke hulp in Assen gezocht?

Zoekt u een gescreende huishoudelijke hulp in Assen en omgeving? Dan is Huiscleaning de oplossing! In 85% van alle gevallen kunnen wij u al binnen 3 werkdagen aan een gescreende schoonmaakster koppelen.

Daarnaast hanteren wij een zeer voordelig uurtarief: vanaf €14,- per uur voor een "witte werkster". Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag bij Huiscleaning!

Werkzaamheden van een huishoudelijke hulp in Assen

Onze schoonmaaksters verrichten allerlei soorten taken bij u in huis. U kunt samen met uw hulp overleggen wat u graag gedaan wilt zien. De meest voorkomende taken zijn ramen lappen, stoffen en stofzuigen, badkamer/keuken schoonmaken en wasgoed verzorgen. Het is ook mogelijk dat uw huishoudelijke hulp wat boodschapjes voor u doet mocht daar behoefte aan zijn.

Hoe werkt het?

Via onze website plaatst u heel eenvoudig en snel een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In dit aanvraagformulier kunt u heel precies uw wensen voor een schoonmaakster doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee bij onze zoektocht naar een hulp.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Witte werkster

Zoekt u een organisatie met jarenlange ervaring in de bemiddeling van 'witte werksters'? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan huishoudelijke hulpen en wij zorgen ervoor dat alles 'wit' is.

Facturatie

U ontvangt iedere maand een factuur van de gewerkte uren van uw schoonmaakster. Voor de betaling wordt gebruik gemaakt van de derdengeldenekening van betalingsprovider Online Betaalplatform. Online Betaalplatform zorgt voor directe uitbetaling van het loon aan de huishoudelijke hulp.

Screening

Wij werken uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Op die manier weet u altijd zeker dat u een betrouwbare hulp krijgt toegewezen. Een gescreende hulp heeft bij ons een positieve score behaald op het online integriteit interview en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Het integriteit interview is samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS: Digitaal Interactief Interview Systeem. Zij zijn gespecialiseerd in het testen van integer personeel voor allerlei soorten bedrijven.

Voordelen van Huiscleaning

  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Groot aanbod gescreende hulpen in Assen
  • Uitsluitend 'Witte werksters'
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Beoordelingssysteem van onze huishoudelijke hulpen
  • Persoonlijk inlogsysteem met handige tips en formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Assen? Plaats dan nu een aanvraag en u wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED