Huishoudelijke hulp Arnhem

Huishoudelijke hulp in Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Arnhem? U regelt het via Huiscleaning.nl! U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. Vanaf €14,- per uur voor een "witte werkster".

Werkzaamheden van een huishoudelijke hulp

U kunt met de voorgestelde schoonmaakster afspreken welke huishoudelijke taken er gedaan moeten worden. In onderling overleg zijn allerlei taken mogelijk, zoals stoffen, badkamer / keuken schoonmaken, bedden opmaken, wasgoed verzorgen en stofzuigen. Ook het doen van boodschappen behoort tot de mogelijkheden. 

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. 

Invalmogelijkheden 

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp aan u voor te kunnen stellen. Wanneer wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Samen met de schoonmaakster kunt u vaste afspraken maken over de gewenste werkdag.

Mocht uw hulp ziek of verhinderd zijn, dan kunt u met onze klantenservice contact opnemen. Wij gaan dan, indien gewenst, voor u op zoek naar een invaller. Op die manier komt u nooit zonder hulp in de huishouding te zitten. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Arnhem) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Waarom kiezen voor Huiscleaning?

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Arnhem
  • Altijd eerst een kennismaking 
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Alle contactgegevens van de huishoudelijke hulp zichtbaar in het inlogsysteem
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Persoonlijk inlogsysteem met handige formulieren en tips

Interesse?

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in Arnhem? Plaats dan nu een aanvraag bij Huiscleaning. Wij gaan direct voor u aan de slag.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED