Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Gescreende huishoudelijke hulp Apeldoorn

Huishoudelijke hulp in Apeldoorn en omgeving gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen aan een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. Vanaf €14,- per uur (all-in). Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag!

Schoonmaakster aanvragen: hoe werkt het?

Via de website van Huiscleaning plaatst u eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Op dat moment gaan wij direct voor u op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp in Apeldoorn en omgeving.

Een gescreende schoonmaakster heeft bij ons een voldoende gescoord op het integriteit interview dat is samengestelde door het onafhankelijke bedrijf 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem. In dit interview komen onder andere vragen over loyaliteit, betrouwbaarheid en goede communicatie aan bod. 

Daarna heeft de hulp met een van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek waar we eerdere werkervaring en motivatie checken. Pas wanneer de hulp op beide momenten een positieve score behaald, zetten wij hem of haar in bij onze klanten.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Apeldoorn) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

'Witte' huishoudelijke hulp

Alle huishoudelijke hulpen werken bij Huiscleaning via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Deze regeling is speciaal in het leven geroepen om 'wit' huishoudelijk werk te promoten. U kunt via deze regeling voor minder dan 4 dagen een hulp inhuren, zonder zelf iets te hoeven regelen met de Belastingdienst. Deze regeling is uitsluitend geldig voor particulieren (geen bedrijven). Huiscleaning bemiddelt al meer dan 10 jaar tussen witte werksters en particulieren. 

Waarom Huiscleaning?

  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Groot aanbod gescreende hulpen in Apeldoorn
  • Alle contactgegevens van de schoonmaakster zichtbaar in het inlogsysteem
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Handige tips en formulieren beschikbaar

Direct een hulp aanvragen?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in Apeldoorn? Plaats dan nu snel een aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een gescreende hulp. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED