Huishoudelijke hulp Amsterdam ✓ Betrouwbaar ✓ Gescreend

Huishoudelijke hulp Amsterdam gezocht?

Huishoudelijke hulp in Amsterdam gezocht? Zoek dan niet verder en plaats snel een aanvraag via Huiscleaning.nl! 

In 85% van alle gevallen kunnen wij u al binnen 3 werkdagen van een gescreende huishoudelijke hulp voorzien. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een betrouwbare schoonmaakster geholpen! 

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp en eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Amsterdam

Via onze website kunt u eenvoudig en snel online een aanvraag plaatsen voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende schoonmaakster is bij ons ook echt gescreend. Hij/zij heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (samengesteld door het bedrijf 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem), waar onderwerpen als loyaliteit, eerlijkheid en diefstal worden behandeld.

Pas wanneer een hulp een positieve score heeft behaald voor dit interview, neemt een van onze medewerkers weer contact op voor het aanvullende intakegesprek. In dit intakegesprek worden onder andere eerdere werkervaring en motivatie uitgebreid besproken. Ook checken wij alle persoonlijke gegevens van de hulp.

Pas wanneer een kandidaat voor beide screeningsmomenten slaagt, zetten wij hem of haar in bij onze klanten. Zo weet u altijd zeker dat u geen vreemde in huis haalt. 

Variabel uurtarief 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (zoals Amsterdam) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,-. Daarom raden wij u aan om, wanneer u in Amsterdam woont, voor een hoger uurtarief (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster in Amsterdam hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Aanvullend verzekerd bij schade

Huiscleaning is ook aanvullend verzekerd bij schade die de schoonmaakster in huis veroorzaakt. Ook regelt Huiscleaning voor u alle administratie en zijn er handige tips en formulieren beschikbaar in het inlogsysteem voor het inhuren van een huishoudelijke hulp in Amsterdam.

Voordelen Huiscleaning

  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Groot aanbod gescreende hulpen in Amsterdam en omgeving
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!

Hulp aanvragen?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in de buurt van Amsterdam? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster. 

 
E. van Baal: ''Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met schoonmaakster verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende hulp is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.''

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED