Huishoudelijke hulp Amersfoort

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Amersfoort

Gescreende huishoudelijke hulp in Amersfoort gezocht? U regelt het snel en gemakkelijk via Huiscleaning.nl! U profiteert van een zeer gunstig uurtarief: vanaf €14,-  per uur voor een gescreende hulp. Daarnaast is Huiscleaning ook nog aanvullend verzekerd bij schade in huis veroorzaakt door uw schoonmaakster. 

Aanbieder van een 'witte' huishoudelijke hulp in Amersfoort

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp.

Een gescreende hulp heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview (samengesteld door het bedrijf DIIS: Digitaal Interactief Interview Systeem) afgerond en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Pas wanneer zij voor beide screeningsonderdelen een positief resultaat hebben behaald, zetten wij deze hulpen in bij onze klanten. Zo weet u altijd zeker dat u een betrouwbare schoonmaakster in Amersfoort in huis haalt.

Bovendien biedt Huiscleaning alleen 'witte' huishoudelijke hulpen aan. Al onze hulpen werken namelijk via de regeling 'dienstverlening aan huis', een regeling die is speciaal is ontwikkeld om zwart werken tegen te gaan. Daarom kunt u ook heel gemakkelijk met uw huidige hulp overstappen naar Huiscleaning. Betaal geen bemiddelingskosten met de vouchercode: overstappen.

Wij verzorgen de hele administratie: u ontvangt maandelijks een factuur van de gewerkte uren van uw huishoudelijke hulp. Dit bedrag kunt u overmaken via bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. Zo is alles perfect geregeld.

Hoe werkt het?

U betaalt voor een gescreende schoonmaakster een uurtarief vanaf €14,- (all-in). Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Amersfoort) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Waarom Huiscleaning?

  • Groot aanbod gescreende hulpen in de gemeente Amersfoort
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Handige tips en formulieren in uw persoonlijke inlogsysteem
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso

Interesse?

Heeft u interesse in een betrouwbare huishoudelijke hulp in Amersfoort en omgeving? Plaats dan nu een aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. 85% van alle aanvragen koppelen wij binnen 3 werkdagen aan een gescreende schoonmaakster.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED