Betrouwbare huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn

Gescreende huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn? U regelt het via Huiscleaning.nl! 85% heeft al binnen 3 dagen een geschikte hulp. U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- voor een gescreende huishoudelijke hulp en eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Alphen aan den Rijn) ligt het uurtarief echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent namelijk ook een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Alphen aan den Rijn
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren
  • Indien een gekoppelde hulp binnen de 6 maanden garantie stopt, gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Alphen aan den Rijn? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED