Huishoudelijke hulp Almere - €14,- per uur

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Almere gezocht?

Huishoudelijke hulp in Almere gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen aan een betrouwbare schoonmaakster! U profiteert bij Huiscleaning bovendien van een voordelig uurtarief vanaf €14,- (all-in). In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen 3 werkdagen voorstellen aan een hulp. Wacht dus niet langer en plaats nu snel uw aanvraag.

Hoe vraag ik een huishoudelijke hulp in Almere aan?

Heeft u het veel te druk voor het huishouden? Of kunt u vanwege medische redenen wel wat hulp bij het huishouden gebruiken? Huiscleaning helpt u daar graag bij. U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In het aanvraagformulier kunt u aangeven hoeveel uur u graag hulp wilt en op welke dagen. Ook kunt u daar eventuele andere voorkeuren opgeven waar wij rekening mee kunnen houden bij onze zoektocht naar een geschikte schoonmaakster in Almere en direct omgeving. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Almere) liggen de uurtarieven gemiddeld hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

'Witte werkster'

Bij Huiscleaning koppelen wij u altijd aan een betrouwbare, 'witte werkster'. Onze hulpen werken via de 'regeling dienstverlening aan huis': uw huishoudelijke hulp geeft haar inkomsten door bij de Belastingdienst. De regeling zorgt er zo voor dat 'zwart' werken verleden tijd is. Huiscleaning bemiddelt al meer dan 10 jaar op deze manier tussen particulieren en huishoudelijke hulpen. Wanneer wij voor u een 'witte' schoonmaakster in Almere en omgeving vinden, betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Uitgebreide screening

Huicleaning werkt uitsluitend met gescreende hulpen: zij hebben bij ons een voldoende gescoord op het onafhankelijke integriteit interview, dat is samengesteld door het bedrijf DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het testen van integer personeel. 

Wanneer een kandidaat een positief resultaat behaald heeft voor dit interview, heeft één van de medewerkers van Huiscleaning nog een aanvullend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt onder andere eerdere werkervaring en motivatie besproken en controleren wij alle gegevens van de hulp. Ook checken we of de hulp voor langere tijd beschikbaar is. Zo weet u altijd zeker dat u wordt gekoppeld aan een betrouwbare schoonmaakster bij u in de buurt. 

Waarom Huiscleaning?

  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Groot aanbod gescreende hulpen in Almere
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Alle contactgegevens van de schoonmaakster zichtbaar in uw persoonlijke inlogsysteem
  • Overzichtelijk inlogsysteem met handige tips en formulieren.

Interesse in een huishoudelijke hulp in Almere?

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in Almere? Plaats dan snel een aanvraag bij Huiscleaning en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED