Betrouwbare huishoudelijke hulp Almelo in gezocht?

Huishoudelijke hulp Almelo

Zoekt u een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Almelo? Kies dan voor Huiscleaning. U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- voor een gescreende schoonmaakster en eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Wacht dus niet langer en plaats nu snel uw aanvraag.

Hoe vraagt u een huishoudelijke hulp in Almelo aan?

Heeft u geen zin of tijd voor het huishouden? Of kunt u vanwege medische redenen wel wat hulp in huis gebruiken? Dan plaatst u nu heel eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. U kunt samen met de hulp bespreken welke taken er gedaan moeten worden. De meest voorkomende taken zijn stoffen, ramen lappen, stofzuigen, badkamer en keuken schoonmaken. Maar ook strijken of het opmaken van bedden behoort tot de mogelijkheden. 

Tarief

Wanneer wij voor u een geschikte schoonmaakster in de omgeving van Almelo vinden, dan betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Er geldt een uurtarief voor de huishoudelijke hulp vanaf €14,- (all-in). Wanneer de hulp niet bevalt of stopt, gaan we kosteloos op zoek naar een nieuwe hulp.  

Screening

Een gescreende hulp heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Het interview is ontwikkeld door de partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem) dat personeel test op hun integriteit en betrouwbaarheid.

Persoonlijk inlogsysteem

Wanneer u een aanvraag plaatst bij Huiscleaning, ontvangt u binnen 24 uur inloggegevens. Deze inloggegevens zijn bedoeld om in te loggen op uw persoonlijke inlogsysteem. Hier vindt u een voorbeeldcontract, een werkschema en handige tips voor het in dienst nemen van een huishoudelijke hulp. Ook vindt u daar een overzicht van alle maandelijkse facturen van uw hulp.

Indien wij voor u een schoonmaakster in Almelo hebben gevonden, brengen we u daar per mail van op de hoogte. U kunt dan inloggen in het inlogsysteem, waar u alle gegevens van de hulp vindt. Op dat moment kunt u contact opnemen met de voorgestelde hulp om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Waarom Huiscleaning?

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Almelo
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Uitsluitend 'witte werksters' 
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Persoonlijk inlogsysteem

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Almelo? Vul dan snel het aanvraagformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED