Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Gescreende poetsvrouw

Poetsvrouw gezocht?

Wij begrijpen het dat u het al druk genoeg heeft en daarom geen tijd heeft voor het huishouden. Daarom is het fijn dat Huiscleaning gescreende poetsvrouwen aanbiedt. Wij zorgen voor een opgeruimd huishouden, terwijl u tijd heeft voor andere zaken zoals uw gezin.

Vanaf €14,- per uur en eenmalig €34,95 bemiddelingskosten.

 

''Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met schoonmaakster verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende huishoudelijke hulp is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.'' Mevrouw van Baal

Wij krijgen meer dan 6.000 aanvragen per jaar en maar liefst 85% van de gezinnen heeft binnen 3 dagen al een geschikte poetsvrouw. Waar Huiscleaning vooral bekend om is zijn de screenings. Wij zijn de allereerste aanbieder van gescreende huishoudelijke hulpen in Nederland. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om een goede koppeling te maken tussen uw wensen en de juiste poetsvrouw.

Gescreende betrouwbare poetsvrouw

Wij vinden het erg belangrijk dat u een betrouwbare poetsvrouw ontvangt. Vandaar dat wij u de optie aanbieden voor een gescreende hulp. Met de poetsvrouw hebben wij dan een intakegesprek gehad waar wij onder andere referenties, ervaringen, persoonlijke gegevens en motivatie controleren. Het voordeel van onze screening is dat u er zeker van bent dat u een betrouwbare hulp ontvangt, alle gegevens van de hulp ontvangt, er wit wordt gewerkt en geen omkijken heeft naar de hulp. Ook ontvangt u allerlei handige informatie en tips voor het kennismakingsgesprek met uw hulp.

Hoe ontvang ik een betrouwbare poetsvrouw?

U hoeft alleen het aanvraagformulier in te vullen. Hier kunt u uw wensen aangeven met betrekking tot de hulp. Wij doen de rest voor u. Uiterlijk 1 week later hoort u van ons of wij een geschikte hulp hebben gevonden voor u.

Tarief poetsvrouw

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Het uurtarief mag u zelf bepalen, met een minimum van €14,-. Betaalt u meer dan €14,-, kunnen wij mogelijk sneller een huishoudelijke hulp voor u vinden. Een hoger uurtarief is namelijk ook een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp. 

Interesse?

Heeft u interesse in een gescreende poetsvrouw? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED