Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Verbeteringen 2018

Nieuw betalingssysteem

U bent van ons gewend dat u maandelijks een factuur krijgt van de gewerkte uren, die u per bankoverschrijving of automatische incasso aan ons voldoet, waar wij vervolgens uw huishoudelijke hulp uitbetalen. Dit proces zal in positieve zin veranderen.  

U blijft maandelijks een factuur van ons ontvangen, maar u kunt vanaf het nieuwe jaar ook via iDEAL betalen. U betaalt op een derdengeldenrekening van betalingsprovider PayCheckout, waardoor uw huishoudelijke hulp direct de volgende dag wordt uitbetaald in plaats van op een vast moment in de maand. 

Voordelen van het nieuwe betalingssysteem:

  • Uw huishoudelijke hulp wordt direct betaald, hij/zij zal een dag na uw betaling zijn/ haar salaris ontvangen
  • Ook mogelijk om gemakkelijk en veilig te betalen via iDEAL
  • Het geld wordt niet meer op onze rekening gestort, Huiscleaning hanteert niet meer de kassiersfunctie. Dit zorgt voor extra bescherming naar klanten en hulpen toe.

Bent u gewend om via automatische incasso te betalen, dan zal dat op die manier blijven gaan. U hoeft geen nieuw machtigingsformulier in te vullen.

Als u in het nieuwe jaar een factuur ontvangt betreft de gewerkte uren, kunt u kiezen voor een van de drie betaalmogelijkheden: sepa-overboeking, iDEAL of automatische incasso. 

Door het vernieuwde betalingssysteem zijn wij wel genoodzaakt het standaard uurtarief minimaal te verhogen. Het uurtarief per 1 januari wordt €13,- i.p.v. €12,95.

 

Variabele uurtarieven

Vanaf heden bieden we de mogelijkheid aan een hoger uurtarief te betalen.

 Waarom zou u een hoger uurtarief willen betalen?

  • Hoger uurtarief, betekent hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp
  • Een hoger uurloon betekent vaak meer geïnteresseerden in uw zoekvraag als u op zoek bent naar een (nieuwe) huishoudelijke hulp. 

Alles wat u meer wilt betalen dan het standaard uurtarief (vanaf 1 januari 2017 is dit €13,-), gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. 

Wilt u een hoger uurtarief betalen, zodat uw huishoudelijke hulp een hoger uurloon krijgt? 
Dan kunt u contact met ons opnemen (085-2019689 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). U mag zelf uw uurtarief bepalen, alles wat u meer betaalt dan het standaard uurtarief gaat direct naar de huishoudelijke hulp toe. 

Waardeer dit blogbericht:
Speelgoed opruimen na Pakjesavond
Opruimen – Waar begin ik?
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 18 januari 2020