Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Interview met de matchmakers!

Huiscleaning heeft een groot aantal huishoudelijke hulpen werken en daar zijn onder andere deze twee toppers voor verantwoordelijk! Team Huiscleaning zou niks kunnen zonder de twee matchmakers Karin en Malon. Lees hier over hun hobby’s, hun werkzaamheden en het leukste dat ze ooit hebben meegemaakt op het werk!

Hoi! Wie zijn jullie, kunnen jullie jezelf voorstellen?

Karin Mijn naam is Karin, 24 jaar en woon samen met mijn vriend in Breda. Toen ik begon met werken bij Huiscleaning, deed ik de studie Logopedie. Inmiddels ben ik afgestudeerd, maar ik vind het hier erg leuk, dus ik wacht nog even met verder solliciteren. Verder houd ik van duiken, winkelen, uit gaan en reizen. Binnenkort ga ik 3,5 week naar Vietnam!

Malon En ik ben Malon, 23 jaar!  Ik doe de master medische psychologie in Tilburg en daar woon ik ook op kamers. In de weekenden en vakanties ben ik in Prinsenbeek te vinden, waar ik bij mijn ouders woon. Ik werk nu een jaar bij Huiscleaning, als bijbaan. In september moet ik helaas stoppen, omdat ik dan een jaar stage ga lopen in het Tweesteden ziekenhuis in Tilburg. Hier heb ik wel erg veel zin in! Mijn hobby’s zijn zwemmen en wintersport. 

En hoe kwam je er zo bij om bij Huiscleaning op kantoor te gaan werken?

Karin Ik zocht een leuke bijbaan voor naast mijn studie. Ik heb een aantal jaar in de horeca gewerkt, maar dan werk je ook vaak ’s avonds laat. Dat was niet goed te combineren met mijn studie en daarnaast was het werken op kantoor eens een keer wat anders! Het is ook flexibel en goed in te plannen. 

Malon Een vriendin van mijn zus werkt bij Huiscleaning -Kim, misschien heb je weleens met haar gesproken! - en zij vertelde dat ze mensen zochten op kantoor. Dat leek me wel wat. Het is moeilijk om een bijbaan te vinden dat aansluit bij mijn opleiding, of je moet heel veel ervaring hebben. Ik vind het bij Huiscleaning leuk dat je contact hebt met mensen en dat is bij mijn opleiding natuurlijk ook. 

Wat zijn precies jullie werkzaamheden bij Huiscleaning?

Karin Malon en ik doen min of meer dezelfde werkzaamheden. Wij zorgen voor een goede match tussen klant en hulp. Dit doen wij door hulpen uit te nodigen voor onze screening en we houden ook intakegesprekken met de kandidaten.  We moeten goed kijken naar de wensen van de klanten en wie daar bij aansluit. 

Malon Af en toe springen we ook bij om de andere medewerkers van Huiscleaning te helpen. Zoals vacatures plaatsen op externe vacaturesites, maar ook huishoudelijke hulpen bellen dat ze hun uren moeten invoeren.

Wat is het leukste en het minst leuke aan je werk?

Malon Het leukste is absoluut de sfeer hier op kantoor en de gezelligheid onderling met collega’s. 

Het minst leuke vind ik het bellen van hulpen dat ze hun gewerkte uren nog moeten invullen. Dit wordt maandelijks gedaan, maar daar ben je toch wel een paar uur mee bezig. Gelukkig dat dit niet dagelijks of wekelijks gedaan hoeft te worden!

Karin Ik ben het helemaal met Malon eens, het is hier wel echt gezellig. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk dat we wel contact hebben met andere mensen en dat het niet een saaie kantoorbaan is waar je naar je computerscherm staart. Het minst leuke vind ik om hulpen af te wijzen als ze niet door de screening komen.

Wat is het leukste of grappigste dat je tot nu toe mee hebt gemaakt?

Karin Onlangs hadden we op de Facebook-pagina een leuke post ‘De volgende mannen moeten hun vriendin verrassen met een opgeruimd huis’ en daar kregen we super veel likes en reacties op! En ook ‘heel toevallig’ stond daar de naam van mijn vriend tussen ????! Ik wacht nog op het resultaat…

Malon Wat voor mij tot nu toe wel het hoogtepunt is, is de verhuizing naar ons nieuwe kantoor! Het is echt heel mooi en lekker ruim. 

Waardeer dit blogbericht:
De badkamer schoonmaken doe je zo!
Zo makkelijk verwijder je watervlekken!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 18 januari 2020