Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp voor gezinnen

Huiscleaning-nieuws-blog

Wilt u gebruik maken van een huishoudelijke hulp, omdat u weinig tijd heeft voor het huishouden of komt u er vanwege medische redenen niet meer aan toe? Wij zorgen graag met onze gescreende huishoudelijke hulpen er voor dat wij u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. U betaalt eenmalig bemiddelingskosten plus €12,25 per gewerkt uur. Voor dit bedrag kunt u rekenen op een professionele huishoudelijke hulp voor gezinnen, zodat u een paar extra handen tot uw beschikking heeft.

 

Diverse werkzaamheden aan huis

De huishoudelijke hulp voor gezinnen kan bestaan uit een aantal verschillende werkzaamheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar iemand die u kan helpen met het stoffen en stofzuigen, iemand die de badkamer of de keuken schoon kan maken, of wellicht iemand die voor u de boodschappen kan doen wanneer u daar geen tijd voor heeft? Komt u niet toe aan het opmaken van de bedden, het strijken of het
doen van de was? Met de huishoudelijke hulp voor gezinnen zorgt u ervoor dat u zelf gewoon kunt blijven werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het huishouden.

 

Diverse redenen voor huishoudelijke hulp

Uiteraard kunt u diverse redenen hebben voor huishoudelijke hulp voor gezinnen. Heeft u 3 kinderen en komt u er niet aan toe om het huishouden te doen, terwijl u ook de kinderen al naar school brengt en ze weer netjes ophaalt? Bent u medisch niet (langer) in staat om het volledige huishouden op u te nemen en zoekt u daarom naar wat hulp? Of werkt u veel en heeft u daarom te weinig tijd om u druk te maken over het huishouden? Wat de reden ook is, wij zorgen er met de huishoudelijke hulp voor gezinnen graag voor dat alles tijdig gebeurt en u zich
daar niet druk over hoeft te maken.

 

Voordelen van huishoudelijke hulp voor gezinnen

Wij werken met een groot aantal gescreende huishoudelijke hulpen voor gezinnen. U betaalt deze hulp pas wanneer we daadwerkelijk een hulp voor u hebben weten te vinden en u ontvangt uiteraard netjes alle gegevens over deze persoon. U betaalt maandelijks via een factuur en u kunt gebruik maken van een speciaal inlogsysteem om het overzicht te behouden. Wat dat betreft zorgt u eenvoudig voor een geschikte huishoudelijke hulp voor gezinnen, zodat u zich zelf kunt richten op uw werk, de kinderen of wellicht uw medische ongemakken.

Interesse? Plaat dan nu een aanvraag voor huishoudelijke hulp!

Waardeer dit blogbericht:
Win een schoonmaakster voor 3 uur
Feedback
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 januari 2020