Hoe maak ik kans op een gratis schoonmaakster voor 3 uur?  1. Like de  Facebookpagina van Huiscleaning.  2. Ga naar het geplaatste bericht van de schoonmaakactie (16 juli) 3. Noem een persoon onder dit bericht, die een schoonmaakster verdient heeft.  Op 1 september zullen wij de winnaar bekend maken via Facebook.  Houd daarom de  Facebookpagina van
Wilt u gebruik maken van een huishoudelijke hulp, omdat u weinig tijd heeft voor het huishouden of komt u er vanwege medische redenen niet meer aan toe? Wij zorgen graag met onze gescreende huishoudelijke hulpen er voor dat wij u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. U betaalt eenmalig bemiddelingskosten plus €12,25 per gewerkt uur. Voor dit bedrag kunt u rekenen op een professionele huishoudelijke hulp voor gezinnen, zodat u een paar extra handen tot uw beschikking heeft.
Huiscleaning maakt sinds kort gebruik van de diensten van the Feedbackcompany. Zo hopen wij onze dienstverlening te kunnen verbeteren.
Sinds (22-10-2013) biedt Huiscleaning garantie aan. Wat houdt dat in? Als wij u koppelen aan een hulp, dan ontvangt u een factuur van de bemiddelingskosten. Mocht de hulp nu binnen 6 maanden stoppen, dan hoeft u voor een nieuwe koppeling niet te betalen. Let op: dit geldt alleen voor koppelingen die vanaf 22-10-2013 hebben plaats gevonden.
Vanaf nu biedt Huiscleaning ook gescreende hulpen aan. Gescreende hulpen zijn hulpen die een positief intakegesprek hebben gehad met een medewerker van Huiscleaning. Of de huishoudelijke hulp heeft minimaal een 7 als beoordeling ontvangen van onze klanten.
Vanaf nu kunnen klanten hulpen beoordelen. Via het inlogsysteem kunt u uw eigen hulp beoordelen. Met dit beoordelingssysteem krijgt Huiscleaning meer inzicht in de kwaliteiten van de hulpen, die ingezet worden.  
Sinds vandaag is de nieuwe website online. Op Huiscleaning.nl kunt u terecht voor een aanvraag voor huishoudelijke hulp. Huiscleaning is onderdeel van H-cleaning