Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Verbeteringen

Huiscleaning-nieuws-blog

Wij krijgen regelmatig feedback en tips van onze klanten over hoe wij onze diensten kunnen verbeteren en daarom hebben we ook besloten het een en ander te gaan veranderen in 2015. We hopen u daarmee nog beter van dienst te kunnen zijn, maar we willen het u als klant ook zeker wat gemakkelijker maken.

Nieuw systeem

In januari gaan wij over naar een nieuw inlogsysteem. Ons doel is om dit uiterlijk 31 januari helemaal te kunnen introduceren. Hieronder de voordelen van dit nieuwe systeem, waarbij we één punt in het bijzonder nader zullen toelichten:

-          Overzichtelijker

-          Professioneler

-          Optimalisatie dienstverlening

-          Kassiersfunctie zal door Huiscleaning worden uitgevoerd

Kassiersfunctie

Vanaf 2015 zullen wij de volledige administratie gaan overnemen. Waar voorheen de betalingen rechtstreeks van klant naar hulp gingen per bank, zullen de betalingen aan de huishoudelijke hulpen voortaan eerst plaatsvinden via Huiscleaning. Hiermee krijgen wij beter zicht op de gewerkte uren van de hulpen, hebben wij garantie dat de gewerkte uren worden ingevuld en dat alle hulpen ‘wit’ werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Ook krijgt u als klant meer inzicht en zekerheid; u krijgt de mogelijkheid om de gewerkte uren eerst goed te keuren, alvorens u de factuur voldoet. U krijgt vervolgens de optie om de betaling van de gewerkte uren naar ons via automatische incasso over te maken of handmatig. Wij maken het loon over naar de hulp.  In januari zal u de factuur van de gewerkte uren nog gewoon ontvangen op de manier zoals u dit gewend bent; de hulp vult zijn/ haar gewerkte uren in, u ontvangt de factuur en maakt de betaling over. Van de gewerkte uren van januari ontvangt u eerst een bericht of u de uren wil goedkeuren, vervolgens ontvangt u de factuur, voldoet u de betaling  aan ons en wij maken het salaris zo spoedig mogelijk over naar de hulp. 
We hopen u te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen hebben of tips, kunt u ons altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Team Huiscleaning wenst u alvast prettig feestdagen! 

Waardeer dit blogbericht:
Gemeente Oosterhout
Beroemde schoonmaakster worden?
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 januari 2020