Bemiddelingskosten

U betaalt de eenmalige bemiddelingskosten als wij u koppelen aan een huishoudelijke hulp. Bij de koppeling kijken we uiteraard naar uw wensen die u heeft aangegeven in het aanvraagformulier.

Gescreende hulpen

Wij bieden alleen gescreende huishoudelijke hulpen aan.

  1. €34,95 gescreende hulp. Wij koppelen een gescreende hulp aan u. Een gescreende huishoudelijke hulp heeft ons DIIS integriteit interview positief afgerond en een intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

DIIS

In samenwerking met de onafhankelijke partij DIIS, hebben wij een integriteit interview samengesteld. Hierin worden vragen gesteld aan de huishoudelijke hulp over betrouwbaarheid, nakomen van afspraken, drank, drugs etc. Alleen als deze positief is afgerond, hebben wij daaropvolgend een intakegesprek met de kandidaat. Tijdens het intakegesprek bespreken we eerdere werkervaring, motivatie, controleren wij de gegevens en leggen wij onze werkwijze uit.

6 maanden garantie

U heeft 6 maanden garantie. Indien wij u gekoppeld hebben aan een hulp, dan ontvangt u per e-mail de factuur van de eenmalige bemiddelingskosten. Mocht de hulp binnen 6 maanden stoppen of toch niet goed bevallen, dan koppelen wij u gratis aan een nieuwe hulp (indien mogelijk).

* Alleen de huishoudelijke hulpen die vanaf 1 januari 2016 via ons willen werken en nog nooit eerder via ons gewerkt hebben, nemen het integriteit interview bij ons af.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 636 beoordelingen