Huiscleaning is een concept van H-cleaning B.V. H-cleaning B.V. biedt sinds 2004 verschillende diensten aan voor particulieren. De diensten hebben allemaal betrekking tot werkzaamheden in en om het huis.

Bij Huiscleaning vinden we het belangrijk dat we een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u weten te vinden. Dit doen we door goed naar uw wensen te kijken en aan de hand hiervan een zorgvuldige selectie te maken uit onze database van huishoudelijke hulpen. Mocht er desondanks toch geen klik zijn tussen u en de hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een andere hulp.

Daarnaast willen we zoveel mogelijk lasten bij u weghalen; naast het zoeken van een geschikte huishoudelijke hulp, nemen we ook de administratieve lasten van u over. In ons gratis inlogsysteem vindt u handige informatie betreft het inhuren van een huishoudelijke hulp, de gegevens van de gekoppelde hulp, een voorbeeldcontract en allerlei tips. Daarnaast regelen wij ook de facturatie, wel zo makkelijk voor u. En mocht u eens vragen hebben, kunt u ons op allerlei manieren bereiken (WhatsApp, mail, telefonisch en via het contactformulier).

Wij vinden het dus belangrijk dat u zelf zo weinig mogelijk hoeft te doen. Ook hanteren wij nog steeds een laag tarief, wij zijn zelfs een van de goedkoopste aanbieders van huishoudelijke hulpen. Dit maakt het toegankelijker om een huishoudelijke hulp in te huren. Daar hechten wij waarde aan.