Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Een baan in de schoonmaakbranche

Ken je dat heerlijke gevoel als je huis weer schoon is en lekker fris ruikt? Voor de meeste mensen is schoonmaken niet hun favoriete taak. Toch zul je dit regelmatig moeten doen, het hoort er nu eenmaal bij. Veel mensen die werken in de schoonmaakbranche, weten dat het de moeite waard is en het een goed voldaan gevoel geeft. Het is dus zeker geen ondergewaardeerd beroep, al wordt hier tegenwoordig nog wel eens anders over gedacht. Het is namelijk een heel leuk beroep, waar je voor jezelf veel voordelen uit kunt halen.

 

Stay in Control

Schoonmaken geeft veel mensen een gevoel van controle, soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Je zit er vaak al heel lang tegenaan te hikken. Als je het eenmaal hebt opgeruimd, dan heb je resultaat geboekt en geeft dit je het stukje controle weer terug. Daarnaast zorgt het voor minder stress, je bent namelijk even lekker met iets anders bezig en je wordt er rustig van. Ze zeggen niet voor niets, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

 

Het ontspant

Door ons drukke leventje bestempelen we haast & werken achter een computer normaal, omdat het ons iets oplevert. Daar gaat het mis met schoonmaken, we vinden namelijk dat dat ons niets brengt. We zien de waarde van de zorg niet meer, terwijl dit heel belangrijk is.

Juist door het ‘zorgen’ krijgen we meer energie. En je zult het misschien niet geloven, maar schoonmaken maakt gelukkig. Trust me. Het zorgt er namelijk voor dat je mentaal ontspant, hierdoor maak je een stofje aan die een positieve invloed heeft op je gezondheid. Daarbij verbrand je ook veel calorieën, hallo strakke benen!

 

There’s more

Er zijn verschillende richtingen in de schoonmaakbranche. Veel mensen denken dat het echt alleen schoonmaken van bedrijven of huizen is. Niets is minder waar, zo kun je ook aan de slag als bijvoorbeeld glazenwasser of gevelreiniger. Er is zoveel meer! Het is een branche die altijd blijft bestaan, als we stoppen met schoonmaken dan stoppen we namelijk met het leven.

 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
522 Hits
0 reacties

'Werkster hoeft niet duur te zijn' BN de Stem

In de BN de Stem is van de week een artikel verschenen waarin wordt vermeld op welke manieren je als particulier een betaalbare schoonmaakster kunt vinden. 

Huiscleaning staat vermeld bij het vinden van een huishoudelijke hulp door een bemiddelingsbureau in te schakelen, met natuurlijk onze goedkope tarieven! 

Hieronder kunt u het stukje tekst uit de BN de Stem teruglezen: 

 

20150925 134930

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
1612 Hits
0 reacties

Oppasnederland.nl

Oppas-Nederland-nieuws-blog

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een oppas. Op de website www.oppasnederland.nl plaatst u gemakkelijk een aanvraag en geeft u aan welke wensen u heeft voor uw oppas. Daarnaast kunt u aangeven of u graag één vaste oppasser of twee vaste oppassers zou willen.

Er wordt gewerkt volgens hetzelfde concept van Huiscleaning. Dat houdt in dat wijvoor u op zoek gaan naar een geschikte oppasser. U betaalt slechts eenmalig bemiddelingskosten en een vast tarief voor de oppas. Betalingen gaan ook via bank.

Bent u op zoek naar een gescreende oppas, zodat u eens lekker samen een avondje weg kan? Plaats dan snel een aanvraag op www.oppasnederland.nl

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
1478 Hits
0 reacties

WhatsApp Support Team

Ook wij gaan met de tijd mee! Vanaf heden kunt u ons ook via WhatsApp bereiken voor vragen/opmerkingen etc. 

Wij zijn via WhatsApp te bereiken op nummer 0613295500; het WhatsApp Support Team is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur (behalve op feestdagen). Met deze nieuwe vorm van klantenservice kunnen wij u snel van dienst zijn en is het voor u makkelijker om even een vraag te stellen. 

U kunt ons natuurlijk ook nog gewoon telefonisch bereiken, via e-mail en via het contactformulier op onze website. 

 

image

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
1407 Hits
0 reacties

Editie NL

Huiscleaning is nog steeds de goedkoopste! Bron: Editie NL RTL4  

11071588 920670014621369 2327111686530415477 n

Een 'witte werkster' regelen via internet is steeds populairder. Er zijn tegenwoordig ook meer aanbieders die in deze behoefte kunnen voorzien. Even snel een aanvraag plaatsen via een website en de zoekvraag naar een geschikte huishoudelijke hulp wordt uit handen genomen. 

In de uitzending van 26-03-2015 van Editie NL is gebleken dat Huiscleaning nog steeds een van de goedkoopste grote aanbieder is die particulieren voorziet van huishoudelijke hulpen. Ondanks dit scherpe tarief, kunt u wel gewoon de service verwachten die u ook bij andere, duurdere, aanbieders krijgt. 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
1692 Hits
0 reacties