Huiscleaning

Werken

Wil jij werken als huishoudelijke hulp? Schrijf je hieronder in! Inschrijven is geheel kosteloos. Huiscleaning bemiddelt tussen particulieren en hulpen. Als huishoudelijke hulp ga je werken bij particulieren bij jou in de regio. Je zal rechtstreeks voor de klant gaan werken via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur en op welke dagen je wilt werken.

Het uurloon bedraagd €12,25. Dit is inclusief 8% vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim.

Als jouw inschrijving wordt geaccepteerd, dan ontvang je per mail een wachtwoord om in te loggen op onze website (deze mail kan in je spam inbox terecht komen). Als je ingelogd bent dan kun je zelf reageren op de beschikbare adressen. Eerst zal er altijd een kennismaking plaatsvinden met de klant. Indien het gesprek van beide kanten bevalt, dan kun je daadwerkelijk aan de slag bij het adres. 

Aan het eind van elke maand ben je verplicht om via de website je gewerkte uren door te geven. De klant ontvangt dan een factuur en kan het bedrag rechtstreeks op jouw bankrekening overmaken.

Voor het bemiddelen tussen hulp en klant, het werven van nieuwe klanten en voor het gebruik maken van het inlogsysteem vraagt Huiscleaning een kleine vergoeding. Als huishoudelijke hulp draag je per gewerkt uur 6% af aan Huiscleaning (via automatische incasso). 

U kunt hieronder meer informatie vinden over het werken via Huiscleaning.

Vul het onderstaande formulier in om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan. Indien jouw inschrijving wordt geaccepteerd dan zul je spoedig per e-mail een wachtwoord voor de website ontvangen.

...
.

Facebook